Just nu





Jag sitter här och myser av så många anledningar.
Helt plötsligt när jag satt och pluggade bubblade det upp en endorfindos i magen och jag insåg att jag faktiskt tycker att det är så intressant det vi gör just nu att jag har svårt att komma på ett bättre sätt att spendera min lördagförmiddag. Precis just nu känner jag ingen tråkighet i att renskriva mina anteckningar. Det känns värt att komma ihåg.
Vi jobbar med EU och i förrgår kom jag hem efter tre dagar i Bryssel. Ett skepp kommer lastat med inspiration att maila EU-parlamentariker, starta Amnestygrupp och gå med i Ingen Människa Är Illegal.
Varvat med skolarbetet nördar jag in mig på regissören Tony Gatlif som jag just nu älskar. Han gör fantastiska filmer om romer med romsk musik och vackra scener. 
Hans musik och en halv kaka choklad förstärker känslan.



Kommentarer
Postat av: Hilda

Tja.... Varför inte. Har ju inte övat på ett tag ändå, så det kanske är på tiden att öva upp nya talanger. Här är ett fint klipp till dig som kanske kan inspirera till framtida kreationer. http://www.youtube.com/watch?v=62zjlrAruZk

2010-10-25 @ 22:58:54
URL: http://tokrolig.blogg.se/
Postat av: Hilda

Jovisst är det självaste jag som har tagit bilden. Med en analog kamera dessutom. Det var en trevlig dag.

2010-11-03 @ 11:17:48
URL: http://tokrolig.blogg.se/
Postat av: Hilda

Jovars. Det hade ju inte varit helt fel. En himla fin komplimang faktiskt, även om jag har hört att journalistbranchen är helt hopplös. Liksom alla andra intressanta brancher.

2010-11-11 @ 16:11:15
URL: http://tokrolig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0