Morgonunderhållning


Igår hade jag tänkt vara sådär kreativ som jag vet att jag inte är, så jag ställde väckarklockan (även om det går emot, på lovet). Men när den ringde orkade jag verkligen inte gå upp. Första reaktionen var en överdriven panikkänsla:
   - "NEJ! Sofia kommer vakna!!"
så jag rycker åt mig mobilen och håller den i handen under täcket, vilket dämpar ganska bra. Problemet är bara att nästa gång klockan ringer har jag drivit över i det där förmedvetna stadiet jag alltid hamnar i på morgonen. Min hjärna jobbar i sina egna banor och kan bara koppla ihop blinkande ljus och höga pip till en sak. Insikten är därför självklar nästa gång mobilen ringer:
   - "WOW! Ett PARTYTÄLT! Under mitt täcke!"  Och då kan man ju inte gå upp, eller hur?

Kreativitet?

Jag förvånas alltid över hur otroligt okreativ och oaktiv jag är när jag väl får ledigt. När jag inte har tid över går jag alltid runt och tänker på alal (alal är det nya alla) miljoner saker jag skulle vilja/behöva göra, men så fort jag får tid över så glömmer jag allt, tappar inspirationen och gör något annat. Innan jag åkte till paris tänkte jag på hur skönt det skulle vara att sortera ut lite grejer ur mitt rum och min garderob, så nu har jag ägnat två dagar åt det och jag har bara hunnit rensa ut kläder och petstädat min bokhylla lite.
Så vad gör jag då istället för det jag borde? Jag har verkligen ingen aning! Idag har jag knappt ens kollat på TV, utan jag gått runt och gjort lite smågrejer hela tiden. Spelat lite piano, läst lite pillat lite här pillat lite där och tiden har gått. AArgh! För att hinna med allt jag planerat skulle jag nog behöva hela lovet, men det tänker jag inte lägga det på.
så.

Men jag är faktiskt imponerad över hur väl jag lyckades med garderoben. Jag har äntligen slängt ut alla döende rester av nittiotalet.

image44
Quite impressing ey?



Trogna läsare!


Mina läsarsiffror har ökat! Jag var inne och kollade min statistik nyss och vet inte vad jag ska säga, såg en sjuk ökning på 14% för några dagar sedan! Är det någon som länkat mig? Är jag med i någon artikel om unga bloggare utan att jag vet det? Jag känner plötsligt ett ansvar att skriva bra som jag inte upplevt innan... Vad ska jag göra?
Se här!

image43


P.s. Magnus, jag vet att du sitter där och läser. Kommentera för i helvete!

Paris la ville de tourisme!

Hej alla trogna läsare! Nu är jag hemma igen! Parisresan var jättekul, vi var väldigt fria eftersom vi bara hade med oss jitka. Det var ganska turistigt men istället för att gå i bestämd grupp med guide så släppte hon oss så att man fick titta själv. Lite turistbilder:

    

Lite besviken blev jag dock på montmartre, ni som sett Amélie-filmen ska veta att det inte alls är lika mysigt som i filmen. Vi hittade faktiskt till Ms collignons Fruktaffär, men ägaren var sjukt otrevlig (så jag torkade av hundbajs på hans dörrmatta, där fick du din jäkel!).

Allons, enfants de la patrie, le jour du gloir est arrivé!...


image28

Nu åker jag till Paris i över en vecka. Om saknar mig så kan ni alltig gå in och titta på denhär vackra bilden och sakna mig lite till! (Bildförklaring: Jag smörjade händerna. Det sved. Men jag behöll mitt fotogeniqua minspel!)


RSS 2.0